Овочева запіканка з рисом


Опубликованно 07.02.2018 09:30

Овочева запіканка з рисом

Овочева запіканка з рисом готується з суміші заморожених овочів, для мене це універсальне зимова страва. Проста, не затратна по часу та інгредієнтів запеканочка, яка чудово виглядає на столі і хороша на смак. Інгредієнти: Овочі заморожені 1 упаковка Рис 1 стакан Яйце 1 штука Сметана 18% 150 мілілітрів Сир 150 грам Олія рослинна 2 столових ложки Сіль за смаком Перець за смаком Сухарі панірувальні за смаком Олія або смалець для змащування форми

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Форма для запікання, сковорода, терка. Приготування: Крок 1: тушкуємо овочі.

Нагрійте на сковороді олію і киньте в нього заморожені овочі. Готуйте під кришкою, згідно з вказівками на упаковці, до м\'якості.В кінці приготування посоліть і поперчіть овочі за смаком. Крок 2: змішуємо овочі з рисом.

Рис зваріть в підсоленій воді і змішайте з овочами.Змастіть форму для запікання олією або салом і посипте її панірувальними сухарями.Перекладіть у форму рис з овочами. Розрівняйте. Крок 3: додаємо сметанную заливку.

В тарілці змішайте яйце зі сметаною, сіллю і перцем. Заважайте до однорідної консистенції.

Вилийте сметанную заливку рис з овочами, рівномірно розподіливши її.Зверху посипте тертим сиром. Крок 4: готуємо овочеву запіканку з рисом.

Розігрійте духовку до 180 градусів і відправте в неї овочеву запіканку з рисом на 30-40 хвилин. Сметано-яєчна заливка повинна схопитися, а сир розтанути гарненько і утворити скоринку. Крок 5: подаємо овочеву запіканку з рисом.

Дістаньте запіканку з духовки і дайте їй трохи охолонути, потім нарізайте її на порційні частини і подавайте. Використовуйте запіканку в якості гарніру або подавайте її як основне блюдо зі сметаною або кетчупом.Приємного апетиту!



Категория: Новости