Капуста тушкована з кабачками і ковбасою


Опубликованно 09.02.2018 01:22

Капуста тушкована з кабачками і ковбасою

Смачна і ситна капуста тушкована з кабачками і ковбасою — це прекрасне обідня страва для всієї родини. Я думаю, що нічого нового для вас у ньому немає, і все ж ділюся рецептом апетитного гарячого блюда, яке частенько готую сама. Інгредієнти: Капуста-1/4 качана Кабачок (маленький) 2 штуки Морква 1 штука Кетчуп 4 столових ложки Томатна паста 3 столових ложки Ковбаса копчена 3 невеликих ковбаски Сіль за смаком Перець червоний за смаком Олія рослинна 3-4 столових ложки

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Каструля з товстим дном, терка, ніж кухонний, дошка обробна. Приготування: Крок 1: закладаємо капусту.

Візьміть каструлю з товстим дном, щоб тепло в ній зберігалося і рівномірно розподілялося, це не дозволить овочів згоріти внизу, при цьому нагорі залишаючись все ще сирими.Налийте олії, додайте нашатковану капусту і перемішайте. Крок 2: додаємо моркву з кабачками.

До капусти додайте тертий кабачок і моркву. Закрийте кришкою і тушкуйте, періодично перемішуючи. Тушкуйте до тих пір, поки овочі не стануть м\'якими. Крок 3: додаємо ковбаски.

Коли овочі майже приготуються, додайте нарізану шматочками копчену ковбасу. І знову дуже добре перемішайте, не знімаючи каструлю з вогню. Крок 4: додаємо соус.

Додайте томатну пасту і кетчуп, посоліть, поперчіть за смаком і готуйте ще трохи, постійно перемішуючи. Нехай овочі трохи потушатся в соусі, а жир з ковбасок трохи витопиться. Крок 5: подаємо капусту тушковану з кабачками і ковбасою.

Тушковану з кабачками і ковбасою капусту треба обов\'язково подавати гарячою. Мої домашні запевняють, що якщо дати капусті постояти добу в холодильнику, а потім знову розігріти, виходить смачніше.Приємного апетиту!



Категория: Новости