Індичка з грибами і спаржею


Опубликованно 11.02.2018 00:18

Індичка з грибами і спаржею

Індичка з грибами і спаржею — повноцінний обід для всієї родини. М\'ясо індички поживно і смачно, чудово поєднується з ароматними печерицями та корисної зеленою спаржею. Приготуйте всі разом на сковороді, виходить неймовірно смачно! Інгредієнти: Філе індички 600 грам Спаржа 300 грам Печериці 300 грам Естрагон 2 гілочки (необов\'язково) Масло рослинне 2-3 столових ложки Сіль за смаком Перець білий за смаком

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Сковорода, ніж, дошка, лопатка. Приготування: Крок 1: готуємо інгредієнти.

Філе індички наріжте на досить великі шматочки.Печериці добре промийте і наріжте тонкими скибочками.Спаржу промийте і залиште обсихати. Крок 2: смажимо індичку.

Розігрійте в сковороді олію і обсмажте в ньому філе індички. Смажте м\'ясо птиці на досить сильному вогні, часто помішуючи. Крок 3: додаємо гриби.

Коли індичка стане золотистого кольору, додайте гриби і смажте, поки не випарується вся виділилася рідина. Потім продовжуйте готувати на сильному вогні, поки скибочки печериць так само не стануть апетитного золотистого кольору.Потім влийте 100 мілілітрів води. Накрийте кришкою, зменшіть вогонь і варіть 5-7 хвилин. Крок 4: додаємо спаржу.

Відріжте у верхівки спаржі, залишивши стебла. Стебла наріжте шматочками завдовжки 3-4 сантиметри.

Додайте нарізану спаржу в сковорідку з індичкою і грибами. Приправте сіллю, білим перцем і естрагоном. Знову накрийте кришкою і готуйте ще 3 хвилини. Крок 5: подаємо індичку з грибами і спаржею.

Індичку з грибами і спаржею подавайте гарячою. Це повноцінне блюдо, ситне і дуже смачне. Гарнір, на мій погляд, не потрібен, хоча можна використовувати пасту.Приємного апетиту! Поради до рецепту:

– Ви, звичайно ж, можете замінити курячим філе індички філе.



Категория: Новости