Курячі ніжки в кокосовому молоці


Опубликованно 15.02.2018 10:05

Курячі ніжки в кокосовому молоці

Курячі ніжки в кокосовому молоці — оригінальний спосіб приготування птиці. М\'ясо при цьому виходить ніжним і пряним, адже при приготуванні використовуються різноманітні спеції. Виходить чудово! Інгредієнти: Нога куряча 2-3 штуки Молоко кокосове 200 грам Аніс 1 зірочка Кориця мелена 1 щіпка Цибуля зелена 2 штуки Лимон 1/2 штуки Масло вершкове 1 столова ложка Часник 2-3 зубчики Меліса кілька свіжих листків Сіль за смаком Перець за смаком

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Сковорода глибока, лопатка, форма для запікання, фольга. Приготування: Крок 1: готуємо інгредієнти.

Курку добре промийте і обітріть паперової тканиною. Посоліть, поперчіть і залиште на 2 хвилини при кімнатній температурі.Між тим лимон очистіть від шкірки, зелень промийте і накришити. Очистіть зубчики часнику і наріжте їх скибочками. Крок 2: обсмажуємо курячі ніжки.

Розтопіть в сковороді олію і обсмажте в ньому курячі ніжки до золотистої скоринки. Смажте на сильному вогні буквально за кілька хвилин з кожного боку. Крок 3: запікаємо курячі ніжки в кокосовому молоці.

Перекладіть курку у форму для запікання, залийте кокосовим молоком і додайте всі інші інгредієнти. Накрийте фольгою і запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 40 хвилин.При цьому через 20 хвилин запікання фольгу треба прибрати, щоб частина рідини, що випарувалася. Крок 4: подаємо курячі ніжки, запечені в кокосовому молоці.

Тушковану в кокосовому молоці курячу ніжку найкраще подавати з рисом або макаронами. Дуже смачно! Приголомшливе блюдо: просте і оригінальне при цьому.Приємного апетиту!



Категория: Новости