Рагу "Болоньєзе" для спагеті або іншої пасти


Опубликованно 18.02.2018 01:38

Рагу

Популярне блюдо італійської кухні. Дуже смачне, ситне, ароматне. На гарнір ідеально підходить паста. Інгредієнти: Фарш (свинина+яловичина) 500 гр Цибуля ріпчаста 1 шт. великий Морква 200гр Стебло селери 1–2шт. Оливкова олія 3 ст. л. Вершкове масло-30 гр. Часник 1 зубчик Вершки жирні або сметана 1ст.л. Біле вино (вода) 150 мл Сіль, кр. черн. перець за смаком Томатна паста 2 ст. л. Помідори консервовані, в томаті (або свіжі) 400 гр Томатна паста 5 ст. л. Вода-2 склянки

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар: Приготування:



Категория: Новости