Пряний журавлинний напій


Опубликованно 19.02.2018 01:08

Пряний журавлинний напій

Пряний журавлинний напій допоможе вам пережити залишок зими, не замерзнувши остаточно. Хай за вікном тріщать лютневі морози, але в будинку у вас буде тепло. Приготуйте ароматний напій з журавлини і рома, щоб побалувати себе ввечері. Інгредієнти: Журавлина 400 грам Цукор коричневий 100 грам Імбир (корінь) 30 грам Кориця 1 паличка Бадьян 2 штуки Духмяний перець 1/2 чайної ложки Вода 1/2 літра Ром 30 мілілітрів

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Сито, блендер, каструля. Приготування: Крок 1: подготалвиваем журавлину.

Журавлину можна взяти свіжу, а можна заморожену. Останній треба дати розморозитися при кімнатній темпераутре. Потім ягоди дрібно перемелюються з допомогою блендера.Відіжміть сік, що виділився. Крок 2: варимо журавлинний напій.

Перемелену і вичавлене журавлину перекладіть в каструлю і залийте водою. Додайте нарізаний шматочками корінь імбиру, паличку кориці, бадьян і запашний перець. Поставте на вогонь і кип\'ятіть протягом 5 хвилин.У самому кінці додайте цукор і добре розмішайте, щоб розчинився. Крок 3: подаємо пряний журавлинний напій.

Процідіть готовий журавлинний напій, змішайте його з вичавленим раніше соком і ромом, розлийте на порції і подавайте.Пряний журавлинний напій підійде для вечірки і для затишного домашнього вечора. Він зігріє вас своїм смаком і ароматом.Приємного апетиту!



Категория: Новости