Свинина фарширована грибами, сиром і помідорами


Опубликованно 19.02.2018 01:08

Свинина фарширована грибами, сиром і помідорами

Апетитна свинина, фарширована грибами, сиром і помідорами, — святкове блюдо для великих застіль. Особлива нарізка "гармошкою" не тільки надає м\'ясу гарний зовнішній вигляд, але і дозволяє маринаду просочити великий шматок свинини, щоб кожен скибочку вийшов пряним і соковитим. Інгредієнти: Свинина (без кісток) 1 кілограм Помідори 2 штуки Сир 150 грам Гриби консервовані 1/2 банки Гірчиця 1 столова ложка Кетчуп (солодкий) 1 столова ложка Сік лимонний 4 столових ложки Олія рослинна 2 столові ложки Сіль за смаком Перець за смаком Паприка солодка на смак Прованські трави 1 чайна ложка Часник 2 зубчики

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Деко для запікання, ніж кухонний, дошка обробна, фольга. Приготування: Крок 1: готуємо м\'ясо.

Свинину, якщо була заморожена, розморозьте при кімнатній температурі. Промийте потім прохолодною водою і витріть паперовими рушниками.

Зробіть надрізи. Досить глибокі, але все одно не дорізайте до кінця. Відстань між надрізами залиште рівним двом сантиметрам.

Змішайте кетчуп, лимонний сік, сіль, перець, паприку, прованські трави і подрібнені зубчики часнику. Додайте масло і перемішайте ще раз. Цим маринадом промажте шматок свинини з усіх сторін, включаючи надрізи. Оберніть м\'ясо і приберіть його в холодильник на ніч. Якщо у вас немає на це часу, то можете приступати до наступного етапу відразу ж. Крок 2: фаршируємо свинину.

Наріжте гриби, помідори і сир тонкими скибочками і нафаршируйте ними надрізи у свинині, чергуючи інгредієнти. Крок 3: запікаємо свинину, фаршировану грибами, сиром і помідорами.

Покладіть м\'ясо в форму для запікання і влийте в неї 1/2 склянки води. Накрийте фольгою і відправте в духовку, розігріту до 190 градусів. Запікайте протягом 1 години 20 хвилин.

Після дістаньте свинину з духовки, зніміть фольгу і відправте запікатися ще на 20-30 хвилин, щоб верх м\'яса зарум\'яниться.Після запікання залиште фаршировану свинину трохи "відпочити" на столі, і лише за тим подавайте до столу. Крок 4: подаємо свинину, фаршировану грибами, сиром і помідорами.

Свинину, фаршировану грибами, сиром і помідорами нарізайте шматочками і подавайте з овочевим салатом і вареною або печеною картоплею.Приємного апетиту! Поради до рецепту:

– Сир використовуйте той, який добре плавиться, наприклад, моцарелла.



Категория: Новости