Ребра, запечені з овочами


Опубликованно 22.02.2018 02:09

Ребра, запечені з овочами

Ребра, запечені з овочами, — це ніжне м\'ясо з хрусткою скоринкою. Готувати цю страву дуже легко, і стежити за ним практично не потрібно: відправив в духовку і займайся своїми справами. Просто і смачно! Інгредієнти: Ребра 1 кілограм Перець червоний-1/2 штуки Перець жовтий 1/2 штуки Цибуля червона 1 штука Цукіні 1/2 штуки Морква 1 штука Порей 1 штука Петрушка 1/2 пучка Бульйон 1/2 склянки Спеції для м\'яса або для ребер за смаком Масло рослинне по смаку Сіль за смаком

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Форма для запікання, сковорода, ніж, дошка. Приготування: Крок 1: готуємо ребра.

Ребра промийте, вони повинні бути повністю розморожені, обітріть паперовими рушниками і розділіть на частини.Обваляйте ребра в спеціях і відправте їх на 1 годину в холодильник. Крок 2: смажимо ребра.

Розігрійте в сковороді олію і обсмажте в ньому ребра на сильному вогні до золотистої скоринки з усіх боків. Вам потрібно саме обсмажити м\'ясо до скориночки, не приготувавши його всередині, так що зробіть вогонь сильнішою. Крок 3: нарізаємо овочі.

Овочі почистіть, промийте і наріжте на шматочки середнього розміру. Дуже маленькі розваряться, а великі просто незручні при подачі.Дрібно наріжте зелень. Крок 4: запікаємо ребра з овочами.

Складіть овочі та зелень у форму для запікання. Посоліть. Зверху укладіть ребра і залийте все бульйоном. Можна і водою, але, як показує практика, з бульйоном виходить смачніше. Накрийте кришкою або фольгою.Розігрійте духовку до 180 градусів і відправте туди запікатися реберця з овочами на 1,5 години. Крок 5: подаємо ребра, запечені з овочами.

Ребра, запечені з овочами, потрібно подавати гарячими. Як гарнір краще всього підійде запечена картопля. Його, до речі, можна готувати одночасно з ребрами.Приємного апетиту!



Категория: Новости