Торт-серце "Червоний оксамит"


Опубликованно 23.02.2018 02:15

Торт-серце

Торт-серце "Червоний оксамит" — чудовий спосіб показати коханим, як вони вам дороги. Торт до Дня всіх закоханих! Інгредієнти: Для коржів: Борошно 330 р Яйця 3 шт. Олія 250 г Кефір 3,2% 200 мл Цукор 250 г Какао — порошок- 1 ст. л. Барвник харчовий червоний (сухий) 2 ч. л. Розпушувач 1,5 ч. л. Сода 1 ч. л. Сіль 1/4 ч. л. Для крему: Сир Філадельфія або Маскарпоне 350 гр Вершки жирні 250 г Цукрова пудра 150 г

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар: Приготування:

У миску просіваємо борошно, додаємо соду, розпушувач, сіль і 1 ст. л. какао-порошку. Все ретельно перемішуємо. В іншу глибоку миску розбиваємо 3 яйця, додаємо цукор, збиваємо міксером на високій швидкості 3 хвилини, до побіління. Вливаємо олію і перемішуємо. В кефірі розчиняємо червоний харчовий барвник і перемішуємо. Вливаємо червоний кефір в миску з яйцями. Перемішуємо міксером. В два етапи додаємо сухі інгредієнти в червоне тісто і перемішуємо. Форму для випічки (діаметром 25-27 см) змащуємо вершковим маслом і вливаємо половину тіста. Відправляємо тісто в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин. Готовність коржів перевіряємо зубочисткою — вона повинна бути суха (ні в якому разі не пересушите бісквіт). Так само випікаємо другий корж. Приступаємо до приготування крему. Збиваємо міксером сир (вершковий сир) і цукрову пудру. В іншу миску вливаємо дуже холодні вершки збиваємо до стійкої піни. Змішуємо вершки зі збитим вершковим сиром. Зрізаємо бортики і верх у обох коржів. Обрізки бісквіта подрібнюємо в крихту. Нижній корж рясно змащуємо вершковим кремом і накриваємо другим коржем. Верх і боки торта також змащуємо кремом. Бісквітний торт з вершковим кремом посипаємо сухарями і прикрашаємо за бажанням.Відправляємо торт "Червоний оксамит" в холодильник на кілька годин або на ніч. Приємного апетиту!



Категория: Новости