Пончики "Сердечка"


Опубликованно 04.03.2018 06:28

Пончики

Пончики "Сердечка" — повітряні і милі, солодке частування для улюблених. Готуються дуже просто. Головне, щоб у вас під рукою опинилася формочка у вигляді серця. Гарний настрій додається! Інгредієнти: Тісто Борошно 500 грам Жовтки яєчні 6 штук Сметана 1 склянку Цукор 1 їдальня ложка Розпушувач для тіста 1 чайна ложка Масло вершкове 1 столова ложка Спирт 0,5 склянки Додатково Масло рослинне або сало опціонально Цукрова пудра для прикраси

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Качалка, форми "сердечка", сковорода, шумівка. Приготування: Крок 1: готуємо тісто.

Борошно просіяти з розпушувачем і висипте на стільницю. Зробіть в борошні поглиблення і додайте інші інгредієнти. Добре перемішайте, щоб замісити однорідне тісто.Розкачайте тісто і з допомогою формочки для печива виріжте сердечка. Крок 2: смажимо пончики.

У глибокій сковороді нагрійте масло або сало і опустіть в нього сердечка з тіста.

Смажте до золотистого рум\'янцю з усіх боків. Пончики повинні надутися і стати повітряними.Після смаження перекладіть сердечка на паперовий рушник і промокніть. Крок 3: подаємо пончики.

Викладіть пончики "Сердечка" на піднос і посипте зверху цукровою пудрою. Все, можна подавати і насолоджуватися десертом!Приємного апетиту!



Категория: Новости