Зелений горошок, тушкована з свининою


Опубликованно 10.03.2018 12:49

Зелений горошок, тушкована з свининою

Свинина, тушкована з морквою і зеленим горошком, — красиве і смачне блюдо з незвичайним поєднанням смаків. Воно прекрасно підійде і для святкового, так і для буденного столу, а на приготування у Вас піде зовсім небагато часу. Інгредієнти: М\'ясо свинне 500 г Морква 2 шт Цибуля 2 шт Зелений горошок 500 г Томатна паста-2-3 ст. л Сіль за смаком за смаком

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

сковорода, плита, ніж Приготування:

1 М\'ясо наріжемо на невеликі кубики. Так само на кубики наріжемо моркву і цибулю. 2 Обсмажуємо м\'ясо на сковороді з маслом. Додамо сіль. 3 Через 15 хвилин додаємо цибулю і моркву. Смажимо 7-8 хвилин. 4 Додаємо зелений горошок. Вливаємо дві кружки окропу і накриваємо кришкою. Тушкуємо на повільному вогні 30 хвилин. 5 Додамо сіль. В гуртку води розчиняємо 2 ст. л. борошна. Вливаємо на сковороду. Додаємо пів кружки томатний пасти. 6 Перемішуємо. Накриваємо кришкою і тушкуємо ще 10 хвилин. Наша свинина, тушкована з морквою і зеленим горошком, готова! Приємного апетиту.



Категория: Новости