Цибулевий крем-суп на яловичому бульйоні


Опубликованно 16.03.2018 05:35

Цибулевий крем-суп на яловичому бульйоні

Цибулевий крем-суп на яловичому бульйоні припаде до душі всім любителям ніжним супів з кремової консистенції. Завдяки м\'ясного бульйону страва виходить особливо смачною і ситною. А варену яловичину просто додайте в готовий суп. Інгредієнти: Для бульйону М\'ясо яловичини 600 грам Морква 1 штука Петрушка (корінь) 1 штука Селера (корінь) 1/4 штуки Порей 1/3 штуки Приправа універсальна за смаком Перець за смаком Листя капусти за смаком Для супу Цибулю 3-4 штуки Масло вершкове 1 столова ложка Суміш перців за смаком

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Каструля, сковорода, блендер, кухонний ніж. Приготування: Крок 1: варимо бульйон.

Залийте у велику каструлю воду, опустіть туди м\'ясо і всі овочі, необхідні для приготування бульйону. Поперчіть і додайте приправу. Якщо у вашій приправі немає солі, посоліть.Доведіть до кипіння, накрийте кришкою і варіть на повільному або середньому вогні при помірному кипінні до готовності м\'яса. Крок 2: смажимо цибулю.

У сковороді розтопіть вершкове масло і нагрійте його. Обсмажте в маслі нарізану кільцями ріпчасту цибулю до золотистого кольору і м\'якості. Крок 3: додаємо цибулю в бульйон.

Дістаньте з готового бульйону м\'ясо (овочі теж краще дістати, але можна і залишити). Додайте смажену цибулю і подрібніть за допомогою блендера до кремоподібної консистенції.М\'ясо наріжте шматочками і поверніть в суп. Крок 4: подаємо цибульний крем-суп на яловичому бульйоні.

Гарячий кремовий, крем-суп розкладіть по тарілках і приправити меленим перцем. Подавайте до столу на обід! Пальчики оближеш!Приємного апетиту!



Категория: Новости