Салат з квасолею і тунцем за 15 хвилин


Опубликованно 17.03.2018 08:14

Салат з квасолею і тунцем за 15 хвилин

Цей чудовий салат родом із сонячної Італії, в якій знають толк в хорошій їжі. Салат з білої квасолі і тунця — соковитий, ароматний і готується всього 15 хвилин. Відмінний варіант швидкого і ситного рибного салату. Інгредієнти: Квасоля біла або червона) 250 г (1 банка) Тунець консервований-120 г Цибуля ріпчаста 1/4 шт. Яйця варені 2 шт. Помідори черрі 10 шт. або помідори середні — 1 шт. Олія оливкова (або соняшникове) 2 ст. л. Сік лимонний 1-2 ст. л. Зелень петрушки 5-6 гілочок Сіль за смаком

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар: Приготування:

Консервовану квасолю викладаємо в миску і ретельно промиваємо водою. Зливаємо рідину з тунця, трошки кришимо виделкою і додаємо до квасолі. Цибулю дуже тонко нарізаємо чверть кільцями, додаємо в миску. Помідори черрі ріжемо навпіл або, якщо вони великі, на 4 частини. Можна замість черрі брати звичайний помідор середнього розміру.Дрібно нарізаємо петрушку, додаємо до решти інгредієнтів. Заправляємо салат оливковою олією (соняшниковою олією), лимонним соком. Все перемішуємо. Посолимо трошки.Викладаємо салат на тарілку. Варені яйця нарізаємо на 4 частини, злегка солимо і викладаємо на салат. Салат готовий!



Категория: Новости