Кабачки з в\'яленими помідорами


Опубликованно 18.03.2018 12:49

Кабачки з в\'яленими помідорами

Кабачки з в\'яленими помідорами — легка вечеря, приготований тільки з овочів. Хтось може розцінити це блюдо, як гарнір, нехай, це дуже смачно в будь-якому випадку. Інгредієнти: Цибуля 1-2 штуки (залежить від розміру) Кабачки 2 невеликих штуки В\'ялені помідори 8-10 штук Часник 1 зубчик Мало оливкова 5 столових ложок Перець мелений 0,5 чайної ложки Моцарелла 2 шматочки (для подачі)

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

сковорода, ніж, дошка, лопатка Приготування: Крок 1: готуємо інгредієнти.

Кабачки наріжте товстенькими і довгими скибочками. Цибулю наріжте півкільцями, часник — скибочками, а помідори покришіть соломкою. Крок 2: смажимо кабачки з в\'яленими помідорами.

Розігрійте масло і смажте в ньому цибулю з часником до м\'якості. Потім додати кабачки і смажте, помішуючи, поки вони не стануть м\'якше.Додайте потім в\'ялені помідори і, якщо в шинках не залишилося води, ще 3 столові ложки окропу. Посоліть, поперчіть і готуйте все разом протягом 20 секунд, щоб вода випарувалася і все добре перемішалося. Крок 3: подаємо кабачки з в\'яленими помідорами.

Кабачки з в\'яленими помідорами подавайте гарячими. Прикрасьте порцію шматочками моцарели. Дуже смачно їсти цю страву з крекерами.Приємного апетиту!



Категория: Новости