Яблука в тісті


Опубликованно 21.03.2018 10:49

Яблука в тісті

Яблука в тесті — солодкий десерт, ароматний, домашній і неймовірно смачний! Чудово смакує до чаю. Подобається дітям і дорослим. Готувати його не так вже й складно, головне дотримуватися інструкції, і у вас обов\'язково вийде все в кращому вигляді! Інгредієнти: Для тіста Борошно пшеничне 2,5 склянки Масло вершкове або маргарин-250 грам Пудра цукрова 2 столових ложки Цукор ванільний 2 столових ложки Розпушувач для тіста 2 чайних ложки Яйце 1 штука Сирок (сирок) ванільний 150 грам Додатково Яблука 6-8 штук Сметана 18% 2 столових ложки Цукрова пудра-1 стакан

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Качалка, пергамент для випічки, ніж, дошка, тарілка, ложка, віночок, кисть. Приготування: Крок 1: готуємо тісто.

Всі інгредієнти для приготування тіста повинні бути кімнатної температури. Борошно просійте, зробіть в центрі поглиблення і покладіть в нього всі інші складові. Масло (або маргарин) потрібно нарізати кубиками.

Перемішуйте тісто, поки у вас не вийде однорідна маса. Розділіть її на дві частини. Крок 2: загортаємо яблука в тісто.

Розкачайте одну частину тіста, викладіть її на деко, покрите пергаментом або змащений маслом. Очистіть яблука, розрізати кожну навпіл і видаліть насіння. Викладіть половинки поверх тіста.Присипте фрукти трохи борошном.

Розкачайте частину тіста і покладіть її зверху на половинки яблук. Крок 3: запікаємо яблука в тісті.

Розігрійте духовку до 180 градусів і відправте в неї яблука в тісті запікатися на 35-40 хвилин. Поки тісто не стане рум\'яного кольору. Крок 4: готуємо глазур.

Ретельно змішайте сметану з цукровою пудрою. Змішуйте, поки цукор не розійдеться, а глазур не стане однорідною. Крок 5: покриваємо глазур\'ю яблука в тісті.

Свежезапеченные яблука в тісті дістаньте з духовки і рівномірно покрийте глазур\'ю. Поставте всі остуджуватися до кімнатної температури. Крок 6: подаємо яблука в тісті.

Розріжте готовий пиріг на шматочки, відділивши кожну половинку яблука як порцію. Подавайте в якості десерту, їжте виделкою.Приємного апетиту! Поради до рецепту:

– Замість яблук можуть бути половинки груш або навіть персиків.



Категория: Новости