Манні оладки


Опубликованно 24.03.2018 07:56

Манні оладки

Манні оладки прості, смачні солодкі, приготовані з манної крупи на молоці. Подаються в якості десерту або сніданку. Завдяки манці оладки виходять поживними і поживними. На стіл йдуть разом зі сметаною, джемом або варенням. Інгредієнти: Манна крупа 0,5 склянки Молоко 2 склянки Цукор ванільний 1 пакетик Цукор 1 їдальня ложка Цукрова пудра 1 столова ложка + для прикраси Яйця 2 штуки Борошно пшеничне 0,5 склянки Йогурт 2-3 столові ложки Сіль щіпка Масло рослинне для смаження

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Сковорода, лопатка, каструля, ложка, тарілка. Приготування: Крок 1: варимо манку.

Пересипте манку в каструлю, залийте 3/4 молока і дайте постояти 30 хвилин. Потім додайте 0,5 склянки молока, цукор і ванільний цукор. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння помішуючи. Варіть до тих пір, поки манка не набрякне, зробившись густий.Зніміть з вогню і остудіть до кімнатної температури. Крок 2: готуємо тісто.

Відокремте білки від жовтків і збийте їх з сіллю до повітряної піни.Жовтки змішайте зі столовою ложкою цукрової пудри до білого. Потім сюди додайте залишився молоко, борошно, йогурт і манну кашу. Добре перемішайте.Додайте сюди збиті білки і акуратно ложкою або лопаткою перемішайте все до однорідності знову. Крок 3: смажимо манні оладки.

Розігрійте масло і викладайте тісто на сковорідку. На один оладок йде дві столові ложки тіста.

Обсмажте оладки з двох боків до золотистого кольору, а потім викладіть їх на паперові рушники Крок 4: подаємо манні оладки.

Манні оладки викладіть на тарілку, прикрасьте цукровою пудрою і подавайте гарячими.Приємного апетиту!



Категория: Новости