Рубані курячі котлети з грибами


Опубликованно 02.04.2018 19:12

Рубані курячі котлети з грибами

Рубані курячі котлети з грибами — це рецепт оригінальних котлет. Смажаться вони дуже швидко, довше ви будете готувати всі інгредієнти. Котлетки виходять хрусткими і дуже, дуже, дуже смачними! Рецепт на відмінно! Інгредієнти: Філе куряче 2 штуки Печериці 500 грам Цибуля ріпчаста 1 штука (середнього раззмера) Борошно пшеничне 2 столові ложки Крохмаль картопляний 1 столова ложка Яйця 2 штуки Спеції для курки, за смаком Масло рослинне для смаження

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Сковорода, тарілка, віночок, ложка. Приготування: Крок 1: курку нарізаємо.

Курячу грудку промийте, обсушити, наріжте великими кубиками і в тарілці змішайте зі спеціями, сіллю і невеликою кількістю рослинного масла. Покласти на 1 годину в холодильник. Крок 2: смажимо гриби і цибулю.

Обсмажте окремо дрібно нарізані гриби і окремо цибулю, а вже після смаження змішайте їх один з одним. Крок 3: змішуємо м\'ясо з грибами та цибулею.

Змішайте в глибокій тарілці яйця з борошном і крохмалем, збийте до однорідної в\'язкої консистенції.

Відправте в отриману суміш цибулю з грибами і куряче філе теж.

Дуже ретельно все перемішайте, додайте ще трохи солі. Змішуйте так, щоб кожен шматочок був покритий яєчно-борошняної масою. Крок 4: смажимо рубані курячі котлети з грибами.

Розігрійте в сковороді масло і викладіть ложкою масу, формуючи невеликі плоскі котлетки. Смажте на середньому вогні.

Коли котлети схопляться, переверніть їх лопаткою і смажте до золотистої скоринки.Подавати гарячими. Крок 5: подаємо рубані курячі котлети з грибами.

Смачні смажені січені котлети, приготовані з курячого філе і грибів, краще всього подавати з картопляним пюре і овочами, запеченими або приготованими на пару.Приємного апетиту!



Категория: Новости