Кабачки смажені терті


Опубликованно 11.04.2018 08:42

Кабачки смажені терті

Одного разу в холодильнику у мене знайшлися кабачки, які терміново треба було пустити в справу, і був придуманий нехитрий рецепт їх приготування. Кабачки було вирішено натерти, змішати з сиром, шинкою і беконом і посмажити на сковороді. Вийшло дуже смачно! Так що страва прижилося і користується успіхом. Інгредієнти: Кабачки 300-350 грамів (вага тертої маси) Сир сирний 150 грам Шинка (ковбаса) 100 грам Яйця 3 штуки Борошно пшеничне 4-5 столових ложок Петрушка (нарізана) 1 столова ложка Сіль за смаком Перець за смаком Масло рослинне для смаження

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Сковорода, плоска тарілка, лопатка, терка, глибока тарілка. Приготування: Крок 1: трьом кабачки.

Якщо кабачки молоді, з м\'якою шкіркою, чистити їх не потрібно. Промийте і натріть. Посипте сіллю і залиште на 5 хвилин. Потім притисніть рукою м\'якоть кабачків і злийте рідину, стискаючи. Крок 2: змішуємо кабачки з іншими добавками.

Додайте кабачки м\'який сирний сир, борошно і дрібно нарізану зелень.

Додайте яйця і дрібно нарізану шинку або ковбасу.І дуже, дуже ретельно все перемішайте, щоб маса стала однорідною. Поперчіть. Крок 3: смажимо кабачки терті.

У невеликій сковорідці (22 сантиметри діаметр) розігрійте масло і викладіть одним шаром кабачки терті, змішані з борошном, сиром та іншими інгредієнтами. Поперчіть і посоліть зверху ще, якщо вважаєте за потрібне. І готуйте на повільному вогні протягом 8-10 хвилин.

Візьміть тарілку діаметром більше ніж сковорода і, коли верх кабачків схопиться, переверніть туди вміст сковорідки. Додайте в сковороду ще трохи олії і поверніть в неї кабачки підсмаженої стороною вгору. Продовжуйте смажити на меленом вогні ще 6-8 хвилин. Крок 4: подаємо кабачки смажені терті.

Коли кабачки терті підсмажаться, викладіть їх на тарілку і приступайте до трапези.

Прикрасьте тонко нарізаними огірками та сметаною або натуральним йогуртом і їжте!Приємного апетиту! Поради до рецепту:

– До кабачків можна додати трохи тертого картоплі, вийде щось на зразок величезного драника.



Категория: Новости