Великодній пиріг «Паскуалина» з листкового тіста з сиром та шпинатом


Опубликованно 12.04.2018 12:06

Великодній пиріг «Паскуалина» з листкового тіста з сиром та шпинатом

Пиріг "Паскуалина" — це святкове сімейне блюдо, дуже популярний в Італії. Раніше його готували виключно у великодні дні, звідки і назва: "Паскуа" означає "Великдень". Такий рецепт пирога стане чудовою прикрасою столу не тільки на Великдень, але і на будь-яке інше сімейне свято! Інгредієнти: Тісто листкове 500 грам Мангольд або свіжий шпинат 100 грам (або 500 замороженого) Сир 350 грам Яйця 1 штук Пармезан (тертий) 1 столових ложки (80 грам) Сметана 1,5 столової ложки Сіль за смаком Масло вершкове для змащування

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар: Приготування:



Категория: Новости