Овочевий салат з яловичиною


Опубликованно 14.04.2018 02:33

Овочевий салат з яловичиною

Овочевий салат з яловичиною готується з вареного м\'яса, солодкого перцю та огірків. Заправка для нього неймовірно легка, оцтова, вона злегка маринує овочі і м\'ясо. Для хрускоту і апетитності додаються грінки з білого хліба. Інгредієнти: Для салату Яловичина варена 250 грам Салатна суміш з руколою 180 грам Перець болгарський жовтий 1 штука Перець болгарський червоний 1 штука Огірок 1 штука Цибуля червона 1 штука Для грінок Хліб білий-4 скибочки Спеції для барбекю за смаком Для заправки Оцет яблучний 4 столові ложки Олія рослинна 4 столових ложки Мед липовий 2 столових ложки Сіль за смаком Перець за смаком

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Салатниця, ніж, дошка обробна, Приготування: Крок 1: нарізаємо інгредієнти.

Варену яловичину обов\'язково остудіть, якщо ви готували її спеціально для цього салату, потім наріжте кубиками невеликого розміру або тонкою соломкою.Перець промийте, очистіть від насіння і накришити їх кубиками, так само наріжте огірок і червоний лук.Салатну суміш просто гарненько промийте і обсушіть. Крок 2: готуємо грінки.

Наріжте білий хліб на кубики, посипте спеціями і обсмажте на сухій сковороді до підсушеної скоринки. Крок 3: заправляємо овочевий салат з яловичиною.

Змішати в салатниці м\'ясо, овочі та салат з руколою. В окремій тарілці змішайте всі інгредієнти для приготування заправки, а потім додайте її в салат (можливо, буде потрібно не вся, а лише частина, це по смаку). Перемішайте і додайте грінки. Салат з яловичини і овочів готовий! Подавайте його до столу. Крок 4: подаємо овочевий салат з яловичиною.

Овочевий салат з яловичиною — це не закуска, це повноцінне і дуже смачне блюдо. Особливо добре воно виглядає на столі навесні і влітку. Яскраво, красиво, соковито і здорово хрумтить.Приємного апетиту!



Категория: Новости