Оселедець під шубою по-весняному


Опубликованно 18.04.2018 22:39

Оселедець під шубою по-весняному

Листкові салати завжди відмінно виглядають на святковому столі. А коли салат по-весняному яскравий, до того ж смачний, то неможливо утриматися і не спробувати. У цьому салаті використовується заправка з додаванням гірчиці, що надає салату пікантний смак. Інгредієнти: Філе оселедця 1 шт. Картоплю 2-3 шт. Морква 2 шт. Цибуля ріпчаста 1 шт. Яйця 3 шт. Яблуко (велике кислих сортів) 1 шт. Майонез 200 г Гірчиця 1 ст. ложка

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар: Приготування:

Кроки приготування: 1. Готуємо соус для салату. Змішуємо майонез з гірчицею і за бажанням трохи солимо. 2. Нарізаємо всі інгредієнти. Цибулю нарізаємо і заливаємо окропом, щоб пішла гіркота. 3. Формуємо салат, викладаючи всі інгредієнти шарами в наступній послідовності: — картопля — оселедець — цибуля — морква — яйця — яблуко. Кожен шар салату промазуючи соусом. 4. Бока салату і верх ретельно обсипаємо зеленню петрушки або кропу. Приємного апетиту!



Категория: Новости