Яблучні оладки


Опубликованно 20.04.2018 05:45

Яблучні оладки

Смачні та солодкі яблучні оладки припадуть дуже до речі на сніданок і на десерт. Посипте їх цукровою пудрою, і діти прийдуть у захват від такого частування. Та й дорослі не відмовляться. Інгредієнти: Молоко 2 склянки Борошно пшеничне 3 склянки Яйця 3 штуки Цукор 1 жменя Розпушувач для тіста 1 чайна ложка Цукор ванільний 1 чайна ложка Сіль 1 щіпка Яблука 6 штук (великого розміру) Масло рослинне для смаження

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

сковорода, віночок, тарілка Приготування: Крок 1: готуємо тісто.

Розбийте яйця в молоко і збийте все віночком. Збивайте, поки не вийде однорідна піниста маса.

Додайте цукор (простий і ванільний теж), потім сіль, після висипте змішану з розпушувачем борошно і добре все перемішайте. Тісто має вийти досить густим, якщо воно дуже рідке, додайте побільше борошна.Дайте постояти 30 хвилин. Крок 2: додаємо яблука в тісті.

Яблука очистіть від шкірки і насіння, наріжте тонкими, але великими шматочками, додайте в тісто і дуже ретельно перемішайте. Крок 3: смажимо яблучні оладки.

Розігрійте в сковороді олію, столовою ложкою викладайте на сковорідку тісто, формуючи оладки, і смажте їх до золотистої скоринки з обох сторін.Зі сковорідки перекладіть оладки на паперовий рушник. Крок 4: подаємо яблучні оладки.

Яблучні оладки подавайте зі сметаною, варенням або з йогуртом, або посипавши цукровою пудрою. Варіантів маса! Робіть так, як вам подобається більше.Приємного апетиту! Поради до рецепту:

– Цукор — необов\'язковий компонент в даному блюді, якщо ви хочете зробити оладки менш солодкими, просто не додавайте.



Категория: Новости