Фета в тесті філо з медом


Опубликованно 22.04.2018 11:54

Фета в тесті філо з медом

Фета в тесті філо з медом — грецька закуска, яка традиційно подається до пива або вина. Приготувати її можна двома способами: запекти або посмажити. Я запекла, але розповім про обидва способи, щоб ви змогли вибрати підходящий для себе. Інгредієнти: Фета 1 шматочок (товщиною в сантиметр) Тісто філо 1 аркуш Кунжут 1/2 чайної ложки Мед 2 чайних ложки Олія для смаження (якщо будете смажити)

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Деко, сковорода, духовка, фольга. Приготування: Крок 1: загортаємо сир в тісто.

Лист тіста розріжте навпіл. На одну половину покладіть сир фета і загорніть.

Завертайте просто обернувши тісто навколо. Потім візьміть другу половинку тіста і загорніть в неї теж.

Підігніть красиво краю, загорніть в пакет або фольгу і відправте все це в морозилку на 30 хвилин.В цей час, до речі, можете кунжут підсмажити на сухій сковороді. Але не довше хвилини, інакше почне гірчити. Крок 2: готуємо фету в тесті філо з медом.

Для того, щоб запекти фету в духовці, нагрійте її до 200 градусів і відправте сир тесті філо запікатися на 15-20 хвилин до золотистого кольору. Ви можете почекати довше, щоб тісто підрум\'янилося сильніше, мені подобається, коли воно золоте, а не коричневе. Але це на смак.Щоб посмажити, нагрійте в сковороді 100 мілілітрів масла і обсмажте в ньому фету в тесті до золотистого кольору. Під час смаження потрібно перевертати сир кілька разів. Час смаження не більше 3-х хвилин. Крок 3: подаємо фету в тесті філо з медом.

Приготований тим чи іншим способом сир, викладіть на тарілку.

Полийте зверху тягучим солодким медом.

Прикрасьте насінням кунжуту і подавайте!Приємного апетиту!



Категория: Новости