Філе тріски в паніровці


Опубликованно 24.04.2018 08:33

Філе тріски в паніровці

Паніровка — це прекрасний і простий спосіб зберегти соковитість смаженої риби. Філе тріски в паніровці виходить особливо смачною, хрустким зовні і ніжними всередині. Рекомендую спробувати! Інгредієнти: Філе тріски 200 грам Сік лимонний опціонально Сіль за смаком Перець білий за смаком Сухарі панірувальні 3 столові ложки Борошно 3 столові ложки Яйця 2 штуки (невеликого розміру) Масло рослинне для смаження Кріп зелений за смаком

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Сковорода, тарілка, лопатка. Приготування: Крок 1: готуємо філе.

Філе розріжте поперек навпіл. Обітріть паперовими рушниками. Посоліть, посипте перцем і полийте лимонним соком. Залиште на 10-15 хвилин при кімнатній температурі. Крок 2: паніруємо філе тріски.

У різних тарілках додайте борошно, панірувальні сухарі і збиті яйця.Вмочайте філе тріски спочатку в борошно, щоб вона гарненько покрила її.

Потім занурюйте в збиті яйця і в самому кінці в панірувальні сухарі. Крок 3: смажимо філе тріски в паніровці.

Розігрійте в сковороді олію (масла потрібно досить багато) і опустіть туди філе тріски, покрите паніровкою. Смажте по 2-3 хвилини з кожного боку до красивої золотистої скоринки.Умочіть після паперовими рушниками, щоб видалити надлишки жиру і подавайте. Крок 4: подаємо філе тріски в паніровці.

Обсмажене в паніровці філе тріски подавайте гарячим. Особливо смачно буде з ніжним вершковим пюре на гарнір. Пальчики оближеш!Приємного апетиту! Поради до рецепту:

– Деякі змішують панірувальні сухарі з тертим пармезаном, щоб одержати сирну скоринку.



Категория: Новости