Крупник з перловкою


Опубликованно 25.04.2018 15:30

Крупник з перловкою

Крупник з перловкою — традиційний суп для польської і білоруської кухонь. Смачний, поживний і безсумнівно смачний. Готується він з тих інгредієнтів, що завжди є під рукою, так як страва це простацьку, але це анітрохи не применшує його смакові якості. Інгредієнти: Картопля 3 штуки Морква 2 штуки Стебло селери 1 штука Цибуля порей 10 сантиметрів Свинина 360 грам Лист лавровий 1 штука Перець духмяний 3 горошини Перлова крупа 100 грам Сіль за смаком Перець за смаком Петрушка для прикраси

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Каструля, ніж кухонний, дошка обробна. Приготування: Крок 1: нарізаємо овочі.

Картоплю і моркву очистіть, добре промийте і наріжте кубиками невеликого розміру.Селера розріжте навпіл. Крок 2: готуємо бульйон.

М\'ясо вимийте, обсушіть і киньте в каструлю з запашним перцем і лавровим листом варитися на 20 хвилин після закипання. Не забувайте знімати піну. Крок 3: додаємо перловку.

Як м\'ясо провариться, додайте картоплю, селеру і моркву, проваріть 5 хвилин і висипте слідом перлову крупу. Посоліть і поперчіть за смаком. Крок 4: додайте цибулю-порей.

Коли овочі і крупа стануть м\'якими і майже зваряться, додайте в суп цибулю-порей, нарізаний невеликими шматочками і варіть все ще 5 хвилин. Крок 5: подавайте крупник з перловкою.

Викладіть готовий крупник з перловкою в тарілку і прикрасьте свіжою петрушкою. Всі! Ситний, простий, смачний і недорогий обід готовий. Крупник заощадить ваші сили і гроші!Приємного апетиту! Поради до рецепту:

– Ви можете додати в суп універсальну приправу.

– Якщо зазвичай ви готуєте суп, попередньо обсмажуючи морква, ви можете при приготуванні крупинка зробити так само.



Категория: Новости