Салат з горгонзолою і беконом


Опубликованно 26.04.2018 22:36

Салат з горгонзолою і беконом

Салат з горгонзолою і беконом — це поєднання хрустких, соковитих овочів з беконом і сиром. З\'єднуються інгредієнти за допомогою класичної салатної заправки з медом. Виходить смачно і досить легко, не дивлячись на присутність жирного сиру і бекону. Інгредієнти: Салат Салат (листя) 6 жмень Бекон 30 грам (4 скибочки) Помідори сушені 6 шматочків Цибуля червона 1/2 штуки Горгонзола 40 грам Сухарики білі 1-2 жмені Заправка Гірчиця французька 1 столова ложка Мед 1 чайна ложка Олія оливкова 2 столових ложки Лимонний сік (або оцет) 1 столова ложка Сіль за смаком Перець за смаком

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Тарілка, ніж кухонний, дошка обробна, салатниця. Приготування: Крок 1: промиваємо зелень.

Салат гарненько промийте, обсушіть і, якщо листя невеликі, всипте в салатницю. Великі треба порвати або порізати.Наріжте сушені помідори і відправте їх у салатницю до зелені. Крок 2: смажимо бекон.

Бекон наріжте соломкою і обсмажте в сковороді протягом 5 хвилин, щоб витопився жир, а бекон став хрустким. Потім промокніть його паперовими рушниками і відправте в салатницю до інших інгредієнтів. Крок 3: додаємо цибулю.

Цибулю очистіть і наріжте тонкими півкільцями. Крок 4: готуємо заправку.

Змішайте в окремій мисці всі інгредієнти для соусу і дуже енергійно збовтайте віночком або вилкою. Крок 5: додаємо сир горгонзола і сухарики.

Вилийте заправку в салат, перемішати. Дайте постояти 5-7 хвилин. У самому кінці додайте нарізану кубиками сир горгонзола і сухарики. Останні — перед самою подачею, щоб не розмокли. Крок 6: подаємо салат з горгонзолою і беконом.

Салат з горгонзолою і беконом подавайте відразу після приготування, щоб зелень не раскислась і не втратила свій смак і зовнішній вигляд. Це дуже легке блюдо, яке є слід окремо від усіх інших.Приємного апетиту!



Категория: Новости