Пиріг "Зебра" з шпинату і моркви


Опубликованно 26.04.2018 22:36

Пиріг

Пиріг "Зебра" з шпинату і моркви барвистий і аппетитен. Солодка випічка, приготовлена за оригінальним рецептом. Кольором пиріг зобов\'язаний яскравою морквині і корисному шпинату, ніяких штучних барвників використовувати не потрібно! Інгредієнти: Яйця 2 штуки Цукор 1/2 склянки Цукор ванільний 1 пакетик Борошно пшеничне 1 склянку + 2 столові ложки з гіркою Розпушувач для тіста 1 чайна ложка з гіркою Вода 100 мілілітрів Олія рослинна 100 грам Мус морквяний 2 столові ложки Шпинат (розморожений) 2 столові ложки Цукрова пудра для прикраси Масло вершкове для змащування форми Сухарі для панірування щоб присипати форму

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Форма для запікання (16 см діаметром), фольга, віночок, тарілка, ложка. Приготування: Крок 1: готуємо тісто.

Розбийте в глибоку тарілку яйця, додайте цукор і перемішайте до однорідної консистенції.

Додайте до яєць просіяне борошно разом з розпушувачем і знову все перемішайте.Залийте олією і водою. Збийте все знову. Зручніше і швидше буде міксером. Крок 2: змішуємо тісто зі шпинатом і морквою.

Розділіть тісто на дві рівні частини. Змішайте морквяний мус (тут це просто натерта і тушкована в молоці морква) з однією столовою ложкою борошна і додайте його в половину тіста перемішайте.

В іншу половину тіста додайте шпинат, змішаний з борошном. Знову ж таки все добре замішайте. Крок 3: запікаємо пиріг.

Поставте духовку розігріватися до 180 градусів.Якщо у вас роз\'ємна форма, ущільніть її фольгою або папером для випічки, щоб тісто не втекло. Якщо ні, то змастіть маслом і присипте панірувальними сухарями.Викладайте тісто чергуючи морквяну частина і частина зі шпинатом. Накладайте по дві столові ложки на шар. Тобто спершу дві столові ложки морквяного тіста, потім в їх центр дві столові ложки тіста зі шпинатом і так далі.Запікайте пиріг протягом 1 години, потім накрийте його зверху фольгою і готуйте ще 30 хвилин. В кінці вимкніть духовку і дайте їй повністю охолонути (близько 30 хвилин) не виймаючи пиріг. Крок 4: подаємо пиріг.

Пиріг посипте цукровою пудрою і подавайте до чаю на полуденок. Це смачна домашня випічка для всієї родини.Приємного апетиту!



Категория: Новости