Баклажани на пару по-корейськи


Опубликованно 29.04.2018 04:39

Баклажани на пару по-корейськи

Баклажани на пару по-корейськи — ароматні, гострі й пряні, це і закуска, і гарнір. Вони гарні і гарячими, і холодними. Відкрийте для себе нову страву і нові смаки. Інгредієнти: Баклажани 2 шт. Часник 3 зубчики Зелений лук 2 шт. Соєвий соус 1 ст. ложка Рибний соус-1 ч. ложка Гострий червоний перець-1 ч. ложка Кунжутна олія 2 ч. ложки Насіння кунжуту, смажені 1 ст. ложка

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

пароварка, миска Приготування:

Крок 1.

Дрібно нарізаємо часник і зелений лук. Крок 2.

Баклажани нарізаємо вздовж великими шматочками. Крок 3.

У пароварку з киплячою водою закладаємо нарізані баклажани, накриваємо кришкою і варимо 5-7 хвилин. Готовність баклажанів визначаємо дерев\'яною шпажкою, готові баклажани повинні бути м\'якими і цілісними. Крок 4.

У миску засипаємо дрібно нарізані зелену цибулю і часник, перемішуємо. Крок 5.

Викладаємо На обробну дошку з каструлі гарячі баклажани. Поруч поставте миску з холодною водою, щоб охолоджувати пальці. Зварені баклажани, розірвіть руками уздовж на шматочки товщиною приблизно 1см. і помістіть в миску з цибулею і часником. Крок 6.

Додайте в миску червоний перець чилі, соєвий і рибний соуси, якщо ви не вживаєте рибний соус його можна замінити додаткової ложкою соєвого соусу. Все акуратно перемішайте. Додати кунжутне масло і смажені насіння кунжуту, розтираючи їх пальцями. Крок 7.

Все перемішайте, викладіть в тарілку, посипте зеленою цибулею і насінням кунжуту. Блюдо готове. Приємного апетиту!



Категория: Новости