Рагу з куркою по-мексиканськи


Опубликованно 01.05.2018 18:42

Рагу з куркою по-мексиканськи

Рагу з куркою по-мексиканськи подається до столу з рисом або макаронами. Це ніжні шматочки курки, ананаса і овочів, нудяться в ароматному томатному соусі. Дуже смачно і легко в приготуванні. Рекомендую. Інгредієнти: Квасоля червона консервована 1 банка Кукурудза консервована 1 банка Цибуля 1 штука Пюре томатне 150 мілілітрів Сіль за смаком Каррі за смаком Ананас свіжий кілька скибочок Філе куряче 300 грам Перець болгарський 1/2 штуки Масло рослинне для смаження Перець за смаком Паприка солодка на смак

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Сковорода, дошка обробна, ніж, лопатка. Приготування: Крок 1: маринуємо куряче філе.

Куряче філе промийте, обсушіть і наріжте великими кубиками. Поперчіть, посоліть, додайте каррі, паприку і добре перемішайте. Приберіть в холодильник маринуватися приблизно на 1 годину. Крок 2: смажимо куряче філе.

Розігрійте на сковороді рослинне масло і відправте на нього смажитися шматочки курки. Готуйте часто помішуючи, до тих пір, поки вони не змінять колір. Крок 3: додаємо овочі і ананас.

Додайте до курки нарізаний пір\'ям цибулю і покришений соломкою перець. Продовжуйте варити, поки овочі не стануть м\'якими.

Промийте квасолю та кукурудзу холодною водою, обсушіть і відправте на сковорідку до курки з овочами. Гарненько перемішайте. Наріжте дрібно ананас і так само додайте і його теж. До речі, можна використовувати як свіжий, так і консервований ананас. Крок 4: додаємо томатне пюре.

В останню чергу додайте в сковороду томатне пюре, і якщо воно занадто густе, розбавте його водою або сиропом з-під консервованих ананасів. Перемішайте і тушкуйте протягом 5-8 хвилин, поки соус не стане потрібної густоти. Крок 5: подаємо рагу з куркою по-мексиканськи.

Рагу з куркою по-мексиканськи подавайте гарячим, обов\'язково з гарніром. Одного разу я їла його просто з хлібом, було теж дуже смачно, але зовсім не так ситно, тому краще все ж гарніром.Приємного апетиту! Поради до рецепту:

– Для приготування підійде як куряча грудка, так і філе стегна.



Категория: Новости