Як правильно смажити картоплю з грибами на сковорідці


Опубликованно 02.05.2018 06:27

Як правильно смажити картоплю з грибами на сковорідці

Смажити картоплю з грибами не складно, але є парочка хитрощів, якими мені з вами хотілося б поділитися.

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

сковорода Приготування:

Смажена картопля з шампіньйонами, рецепт простий, але треба знати деякі нюанси. Спочатку картоплю треба ретельно вимити, тому що при чищенні брудняться руки, а очищену картоплю вимити набагато складніше. Мені подобається нарізати половинки тонкими (2мм) шматочками. Порізану картоплю я промиваю, але починаю смажити добре просушити її в серветці. На добре розігріту сковорідку наливаю рослинне масло і чекаю, коли воно стане гарячим. Викладаю картоплю, але заважати починаю тільки після того, як картопля добре підрум\'яниться знизу. Окремо обсмажую печериці, нарізані четвертинками. Дрібніше нарізати мені не дуже подобається, такі дрібні шматочки грибів потім просто губляться в загальному блюді. Коли низ картоплі підрум\'яниться, додаю цибулю і вже підсмажені печериці і продовжую смажити помішуючи. Солити картоплю треба тільки перед самим закінченням смаження.



Категория: Новости