Хрусткий азіатський салат з локшиною


Опубликованно 02.05.2018 06:27

Хрусткий азіатський салат з локшиною

Хрусткий азіатський салат з локшиною — простий і дуже смачний капустяний салат. Приготуйте його на закуску до м'яса або шашлику. Оригінальна заправка в азіатському стилі чудово відтіняє смак овочів, а особливо хрустким салат виходить завдяки мигдалю, насінням і локшині швидкого приготування. Звучить дуже смачно, правда? Інгредієнти: Заправка

Теперь продажа недвижимости значительно поможет вам в стартапе.

Цукор 1/4 склянки Мед 2 столові ложки Оцет (яблучний, рисовий, винний) 1/4 склянки Тамарі (соєвий соус) 2 столові ложки Олія кунжутна трохи Олія оливкова 1/2 склянки Салат Пекінська капуста 1 качан Цибуля зелена 1 пучок Морква 2 штуки (дрібних) Локшина швидкого приготування 2 пачки (без спецій) Мигдаль (порізаний) 1/2 склянки Насіння соняшнику (очищене) 1/4 склянки

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Салатниця, ніж, дошка, віночок, тарілка. Приготування: Крок 1: подготалвиваем інгредієнти.

Локшину швидкого приготування поломайте на дрібні шматочки і покладіть поки в окрему тарілку.Капусту наріжте шматочками, моркву — соломкою, зелену цибулю дрібно покришіть.За бажанням підсмажте мигдаль на сухій сковороді, так горішки дадуть яскравий аромат і будуть більш хрусткими в салаті. Крок 2: готуємо заправку.

У глибокій тарілці наведіть заправку. Змішайте цукор з медом.

Додайте тамарі або звичайний соєвий соус.

Влийте трохи кунжутного масла.

Додайте оливкову.

В кінці влийте оцет і дуже ретельно перемішайте все, щоб соус став однорідним, весь цукор і мед розчинилися, а масло наскільки це можливо перемішалося з оцтом і соєвим соусом. Крок 3: змішуємо основні інгредієнти.

У великій салатниці змішати всі основні інгредієнти для приготування салату.

Зверну вашу увагу ще раз на те, що локшину ніяк заварювати або готувати не потрібно, салат вона додається прямо так, з пачки, і без спецій. Крок 4: заправляємо хрусткий азіатський салат з локшиною.

Влийте в салат приготовлену раніше заправку, ретельно перемішайте і відправте в холодильник на 1-2 години, а після можна буде подавати. Крок 5: подаємо хрусткий азіатський салат з локшиною.

Хрусткий азіатський салат з локшиною подавайте до столу в якості холодної закуски або доповнення до гарніру.Приємного апетиту! Поради до рецепту:

– Ви можете не наполягати салат, якщо у вас не так багато часу, але обов'язково спробуйте приготувати і так, і сяк, щоб зрозуміти, як вам подобається більше.



Категория: Новости