Класичні деруни без яєць та борошна. Рецепт простий, але дуже смачний!


Опубликованно 14.05.2018 02:45

Класичні деруни без яєць та борошна. Рецепт простий, але дуже смачний!

Класичні деруни без яєць та борошна. Приготовані за цим рецептом деруни виходять дуже смачними, хрусткими по краях і ніжними в середині. Інгредієнти: Картопля 500 грам Сіль 0.5 ч. л Цибуля ріпчаста 1 шт. Рослинна олія для смаження

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

сковорода, ніж, терка Приготування:

Нам знадобиться терка з маленькими зубчиками, і глибока миска. Для початку натираємо цибулю, він не дасть картоплі окислитися і потемніти. Сюди ж натираємо картоплю, перемішуємо Далі зливаємо зайву рідину через друшляк. Додаємо пів чайної ложки солі, ретельно перемішуємо, тісто для дерунів готово! У сковороду наливаємо олію, добре розігріваємо. За допомогою ложки викладаємо деруни на сковороду, в висоту приблизно 6-7 міліметрів. Обсмажуємо з обох боків до рум\'яної скоринки на середньому вогні. Викладаємо готові деруни на паперові рушники, щоб прибрати зайвий жир.



Категория: Новости