Суп з хріном і фрикадельками


Опубликованно 19.05.2018 01:24

Суп з хріном і фрикадельками

Смачний і ситний суп з хріном і фрикадельками — це справжня знахідка для господині. Він апетитний, легко готується, вимагає мінімум витраченого часу і дуже ситний. Фрикадельки готуються з білої ковбаси і виходять дуже смачними. Інгредієнти: Бульйон 1,5 літра Картопля 600 грам Біла ковбаса (сира) 500 грам Хрін (тертий) 4 столові ложки Лист лавровий 2 столових ложки Майоран 2 столових ложки Сіль за смаком Сметана 18% 4-5 столових ложок

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Каструля, дошка обробна, ополоник, віночок, миска невелика. Приготування: Крок 1: готуємо картоплю.

Картопля очистіть, промийте і наріжте кубиками невеликого розміру, як зазвичай ріжете на суп. Крок 2: варимо картоплю.

Вилийте бульйон в каструлю і доведіть до кипіння.У киплячий бульйон додати картоплю, майоран і лавровий лист. Посоліть. Перемішайте все і варіть на середньому вогні до м\'якості картоплі. Крок 3: ліпимо фрикадельки.

Зніміть з ковбаси оболонку. З фаршу мокрими руками зліпити кульки такого розміру, щоб легко поміщалися на столову ложку, не більше, інакше будуть довго варитися. Крок 4: варимо суп з хріном і фрикадельками.

Додайте в суп тертий хрін. Кількість хрону залежить від ваших уподобань, мені достатньо 4 столових ложок для смаку. Покладіть фрикадельки в киплячий бульйон. Потім зачерпніть трохи гарячої рідини і змішайте зі сметаною. Поверніть в суп. Відразу ж зніміть з вогню.Накрийте кришкою і дайте постояти протягом 20 хвилин. За цей час фрикадельки повинні встигнути зваритися. Можна подавати.Якщо ви любите, щоб суп був дуже гарячий, його можна знову підігріти і довести до кипіння. Крок 5: подаємо суп з хріном і фрикадельками.

Суп з хріном і фрикадельками — це гостренький бульйон, смачний фарш і варена картопелька. Пальчики оближеш!Приємного апетиту!



Категория: Новости