Голубці з м\'ясом з пекінської капусти


Опубликованно 23.05.2018 15:54

Голубці з м\'ясом з пекінської капусти

Голубці з пекінської капусти — листя пекінської капусти тонше і ніжніше білокачанної, такі голубці готуються швидко і виходять ніжними і ароматними. В основі начинки м\'ясний фарш з додаванням рису, моркви і ріпчастої цибулі. Завдяки такому поєднанню м\'ясна начинка завжди виходить соковитою, а голубці — з незвичним оригінальним смаком. Приготувати несмачні голубці з пекінської капусти практично неможливо. Упевнені, це блюдо ви оціните по достоїнству. Інгредієнти: Фарш м\'ясний 800 гр. Цибуля ріпчаста 4 шт. Морква 2 шт. Часник 3 зубчики Рис ? склянки Капуста пекінська 800 гр. Томатна паста-3 ст. ложки Перець чорний горошком 10 шт. Кріп свіжий 10 гр. Петрушка 10 гр. Перець мелений 0,5 ч. ложки Лавровий лист 2 шт. Рослинна олія 2 ст. ложки Сіль за смаком Цукор 1 ст. ложка

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Сковорода, сотейник, ніж, дошка, терка, ложка, дерев\'яна ложка Приготування:

Крок 1.

Рис відварити протягом 10 хвилин, часник розмолоти, 2 невеликі цибулини дрібно нарізати, 2 великі цибулини нарізати півкільцями, моркву натерти на крупній тертці. Відрізати у пекінської капусти з боку основи третю частину. Крок 2.

Розібрати капусту на листя. Великі листя для голубців, дрібні — для соусу. Крок 3.

Дрібні листя дрібно нарізати. крок 4.

У великих листя зрізати потовщення біля основи. крок 5.

Скласти листя у форму і залити окропом, залишити на 15 хвилин, щоб листя стали м\'якшими. Крок 6.

У м\'ясний фарш додати дрібно нарізану цибулю, відварений рис, сіль і 1/2 ч. ложки меленого перцю, ретельно перемішати. Крок 7.

Через 15 хвилин листя капусти вийняти з води і скласти в друшляк, відлити 1 літр води, решту воду вилити, листя скласти в друшляк, щоб з листя стекла вода. На лист капусти біля основи покласти 1 ст. ложку фаршу і загорнути у формі трубочки, краю трубочки підвернути всередину голубця. Крок 8.

У сотейнику розігріти олію, покласти цибулю, смажити на середньому вогні 2 хвилини, постійно помішуючи. Крок 9.

Додати моркву і продовжувати смажити ще 2 хвилини. Крок 10.

Додати дрібно нарізану капусту, сіль і смажити 1 хвилину. Додати часник і тушкувати ще 1 хвилину. Крок 11.

Додати 3 ст. ложки томатної пасти, перемішати. Додати 1 ст. ложку цукру і ще перемішати. Додати 100 мл. води з-під капусти, перемішати і відкласти з сотейника половину підготовленого соусу в миску. Крок 12.

Що залишився в каструлі соус рівномірно розподілити і укласти на нього кріп і петрушку, потім зверху щільно викласти голубці, накрити їх рівномірно шаром відкладеного соусу. Крок 13.

Додати в сотейник воду від капусти щоб вона покрила голубці. Додати лавровий лист, перець горошком і мелений чорний перець. Крок 14.

Довести до кипіння, спробувати бульйон на сіль і цукор, при необхідності додати.Закрити кришку і тушкувати на слабкому вогні 40 хвилин. Голубці подавати зі сметаною. Приємного апетиту!



Категория: Новости