М\'ятний сироп


Опубликованно 07.06.2018 03:27

М\'ятний сироп

М\'ятний сироп можна приготувати відразу по поверненню з дачі. Додавайте його в напої або просто розводьте водою, щоб втамувати спрагу в літню спеку. Готується дуже просто, головне знайти побільше свіжої м\'яти. Інгредієнти: М\'ята свіжа 200 грам (листя) Цукор-2 кг Вода 2,5 літра Сік лимонний з 1 лимона

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Каструля, сотейник, пляшка. Приготування: Крок 1: готуємо листя м\'яти.

Листя м\'яти обдерите зі стебла і добре промийте. Крок 2: варимо м\'яту в сиропі.

Розведіть у воді цукор, поставте все на вогонь і кип\'ятіть, поки цукор не розчиниться повністю (близько 15-20 хвилин), час від часу помішуйте.Додайте в гарячий сироп листя м\'яти і продовжуйте варити все разом протягом 20 хвилин.

Після чого сироп потрібно остудити і процідити, щоб прибрати всі м\'ятні листя. Додайте лимонний сік. І якщо ви хочете домогтися більш насиченого кольору, додайте трохи зеленого барвника. Я залишила натуральний колір. Крок 3: подаємо м\'ятний сироп.

М\'ятний сироп розлийте в пляшки і зберігати в холодильнику. Додавайте його в різні напої для смаку або просто розводьте водою і подавайте з льодом. Освіжає неймовірно!Приємного апетиту!



Категория: Новости