Часниковий соус


Опубликованно 10.06.2018 04:00

Часниковий соус

Знаменитий часниковий соус без якого європейські гурмани не уявляють собі багато популярні страви. Приготувати цей соус, на перший погляд, досить просто, ретельно перетерти часник з рослинним маслом до однорідної маси. Але щоб отримати по-справжньому смачний часниковий соус, необхідно врахувати деякі нюанси. Інгредієнти: Олія рослинна 375 мл Лимонний сік-3 ст. ложки Вода крижана 125 мл Сіль 1/2 ч. ложки Часник 50 г

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

міксер Приготування:

Крок 1.

Очищені зубчики часнику збити в блендері з лимонним соком, крижаною водою і ? ч. ложки солі до однорідного стану. Крок 2.

Потім додати в три етапи 375 г рослинного масла і збивати по 5-10 секунд, щоб соус не розшарувалося.



Категория: Новости