Ковбаски-гриль в медово-пивному маринаді


Опубликованно 12.06.2018 06:57

Ковбаски-гриль в медово-пивному маринаді

Ковбаски-гриль в медово-пивному маринаді — це апетитні, приготовані на грилі ковбаски, покриті глянцевою медової глазур\'ю. Дуже смачно! Пиво додає пікантності. І взагалі, світле пиво — один з кращих компонентів для маринування м\'яса. Спробуйте! Інгредієнти: Ковбаски для гриля 1 кілограм Коріандр (цілісний) 1 чайна ложка Мед 1 столова ложка Пиво світле 1/2 склянки Часник гранульований 2 чайні ложки

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Гриль, пензлик, щипці. Приготування: Крок 1: додаємо спеції до ковбасок.

Ковбаски повинні бути придатними для приготування на грилі. Зробіть на них надрізи навскоси з кожної сторони.Подрібніть в ступці або млині коріандр, додайте його до ковбасок. Додайте до ковбасок і часник. Перемішайте і втирайте спеції в надрізи.Залиште в холодильнику на 1 годину приблизно. Крок 2: готуємо ковбаски на грилі.

Змішайте пиво з медом і підготуйте пензлик.Змастіть ковбаски медово-пивним маринадом, і розкладіть їх на грилі. Готуйте, перевертаючи і змащуючи пивом з медом. Коли поверхня ковбасок стане рум\'яною і покриється глянцевою глазур\'ю, все готово. Крок 3: подаємо ковбаски-гриль в медово-пивному маринаді.

Ковбаски-гриль, приготовані в медово-пивному маринаді, відрізняються особливо рум\'яною скоринкою і соковитістю, яку вдається зберегти всередині. Подавайте їх з салатом зі свіжих овочів і різними соусами.Приємного апетиту!



Категория: Новости