Манник на кефірі


Опубликованно 18.06.2018 18:39

Манник на кефірі

Популярний домашній пиріг з манної крупи — манник. Дуже багато господинь мають свій рецепт приготування лепешняку. Варіантів безліч. Ми пропонуємо вам спекти маннік на кефірі з додаванням цедри лимона і апельсина. Манник вийде ніжним, ароматним, з хрусткою скоринкою і незвичайним кольором. І звичайно, обов\'язковим бажанням з\'їсти ще шматочок. Інгредієнти: Яйця 3 шт. Цукор 200 г Манна крупа 200 г Кефір 3,2% 200 г Масло вершкове 100 г Апельсин 1 шт. за смаком Лимон 1 шт. за смаком Сіль 0,5 ч. ложки Ванілін ? ч. ложки Розпушувач для тіста 1 ч. ложка

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

миска, духовка, міксер, форма для випічки, пекарська папір Приготування:

Крок 1.

Курячі яйця збити, додати цукор і збити до піни. Крок 2.

Продовжуючи збивати, додати розтоплене масло, манну крупу, кефір, сіль, розпушувач для тіста і ванілін. Крок 3.

Натерти тісто цедру одного апельсина і одного лимона. Ще раз все добре збити. Крок 4.

Залишити тісто на 30 хвилин. Крок 5.

Дно форми для випікання застелити пекарської папером, змастити дно форми і боки вершковим маслом. Крок 6.

Вилити тісто у форму. Крок 7.

Розігріти духовку до 180°С і випікати 30 хвилин. Крок 8.

Дати трохи охолонути і перевернути на тарілку, зверху посипати цукровою пудрою і тонко нарізаної апельсинової і лимонної цедрою. Приємного апетиту!



Категория: Новости