Млинці


Опубликованно 19.06.2018 06:30

Млинці

Млинці, млинчики з тонкого, майже ажурного, подрумянившегося тесту. Ніжні і смачні млинці вже давно стали символом свят на Русі. Млинці подають з м\'ясом, рибою та ікрою, з джемом і варенням, з овочами і фруктами, з сиром і сиром, маслом та сметаною. Рецептів млинців безліч — як правило, тісто для млинців готують на молоці з додаванням яєць, масла і муки. Інгредієнтів для приготування млинців потрібно зовсім небагато, а от приготувати справжні млинці, це треба вміти. Скористайтеся нашим відео рецептом, і ми впевнені, у вас вийдуть справжні тонкі млинчики. Головне, добре розігріти сковороду... Інгредієнти: Курячі яйця-5 шт. Борошно 10 ст. ложок з гіркою Молоко 600 мл Сіль 1 ч. ложка без гірки Цукор 2 ст. ложки Сода 1/2 ч. ложки Лимонний сік з водою (1:1) 1 ч. ложка Рослинна олія 4 ст. ложки

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

сковорода, миска, віночок, Приготування:

Крок 1.

Розбити в миску яйця і збити віночком. Додати сіль, цукор і ? борошна, добре перемішати, щоб не було грудочок. Додати ще ? борошна і знову все перемішати, потім додати борошно і ретельно вимісити. Крок 2.

У тісто додати ? молока і перемішати, потім поступово додати молоко, що залишилося і ретельно перемішати. Додати в тісто соду, погашену лимонним соком, добре перемішати. Крок 3.

Дати тісту постояти 10 хвилин і додати в тісто 2 ст. ложки рослинного масла, перемішати. Крок 4.

Добре розігріти сковороду і змастити маслом. Налити тісто ополоником на сковороду, сковороду злегка нахиляти круговими рухами, щоб тісто розтеклося тонким шаром по всій сковороді. Крок 5.

Випікати кожен млинець по 20-30 сек. з кожного боку на середньому вогні. Подавати з джемом, варенням або сметаною.Приємного апетиту!



Категория: Новости