Паста з грибами і крабовими паличками


Опубликованно 21.06.2018 10:27

Паста з грибами і крабовими паличками

Смачне і оригінальне блюдо, яке в добавок до всього ще і просто приготувати? Легко! Паста з грибами і крабовими паличками — елементарне у приготуванні страва, дуже апетитне, ситне і з\'їдається завжди без залишку. Спробуйте! Інгредієнти: Крабові палички 250 грам Печериці 200 грам Олія рослинна 50 мл Цибуля зелена 2-3 жарти Сметана 3 столових ложки Спагетті (приготовлені аль денте) опціонально Сіль за смаком

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Сковорода, лопатка, ніж, каструля. Приготування: Крок 1: смажимо гриби.

Печериці промийте, обсушіть і наріжте тонкими скибочками.У сковороді нагрійте рослинну олію, обсмажте в ньому злегка зелену цибулю, потім додайте гриби і смажте всі разом протягом 2-3 хвилин. Крок 2: додаємо крабові палички.

Поки смажаться гриби, крабові палички наріжте на великі кубики.

Додайте до печерицям нарізані крабові палички, перемішайте і готуйте разом, періодично помішуючи, протягом 8-10 хвилин на повільному вогні. Крок 3: додаємо сметану.

Додайте в сковорідку сметану і 1 склянку води, в якій варилися спагетті. Посоліть, перемішайте і готуйте ще протягом 4-5 хвилин, в самому кінці додайте спагетті, щоб вони трохи просочилися соусом. Крок 4: подаємо пасту з грибами і крабовими паличками.

Пасту з грибами і крабовими паличками потрібно подавати до столу гарячою. Можна прикрасити зверху свіжим кропом або зеленою цибулею. Це просте, але дуже смачне блюдо.Приємного апетиту! Поради до рецепту:

– Замість крабових паличок можна використовувати мідії або кільця кальмара.



Категория: Новости