Закуска з омлету з тунцем


Опубликованно 24.06.2018 05:57

Закуска з омлету з тунцем

Закуска з омлету з тунцем — апетитна закуска на швидку руку. Головне, взяти тонкий і м\'який лаваш, щоб загорнути в нього омлет і начинку. Поєднання смаків безпрограшне! Відмінний сніданок або перекус. Інгредієнти: Лаваш (діаметром 26 см) 2 штуки Яйця-5 штук Сир тертий 2 столові ложки Петрушка свіжа 2 гілочки Сіль за смаком Перець за смаком Паприка солодка 1/2 чайної ложки Тунець у власному соку 2 баночки Оливки або маслини б/к за смаком Олія рослинна 2 столові ложки

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Сковорода (діаметр 24 см), вінчик, тарілка, ніж, дошка. Приготування: Крок 1: готуємо омлет.

Збийте яйця до пишної піни, додайте сіль, перець і солодку паприку. Потріть сир, покришіть зелень петрушки і знову все добре збийте.Нагрійте на сковороді ложку масла і вилийте половину яєчної маси. Обсмажте до золотистого кольору з одного боку, потім переверніть омлет і обсмажте його з іншого.

Точно так само посмажте другий омлет з решти половини яєчної маси. Крок 2: готуємо рулет.

Розгорніть один лаваш покладіть поверх нього перший омлет.Банку тунця відкрийте, злийте сік, рибу розімніть виделкою, а потім викладіть її поверх омлету.

Наріжте маслини або оливки і покладіть їх між шматочками тунця. Загорніть все в рулет.Повторіть все те ж саме з рештою лавашем, омлетом і баночкою тунця.Оберніть обидва рулету фольгою дуже щільно і відправте в холодильник на 1-2 години.Якщо поспішаєте, можна подавати відразу ж. Крок 3: подаємо закуску з омлету з тунцем.

Наріжте рулети товстими шматочками і подавайте в якості закуски. Якщо подаєте на сніданок, доповніть салатом зі свіжих овочів.Приємного апетиту! Поради до рецепту:

– Замість тунця цілком підійде скумбрія. Звичайно, смак буде інший, але якщо немає варіантів, можна замінити.



Категория: Новости