Салат «Марго» з курячим філе і маринованими грибами


Опубликованно 02.07.2018 11:21

Салат «Марго» з курячим філе і маринованими грибами

Якщо ви хочете порадувати своїх гостей смачною, ситною і красивим салатом, пропоную приготувати салат «Марго» з курячим філе і маринованими грибами. Інгредієнти: Для приготування салату Куряче філе 300 грам Картопля 4 шт. Яйця 3 шт. Мариновані гриби 300 грам Твердий сир 80 грам Майонез для заправки за смаком Зелена цибуля за смаком Петрушка за смаком

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

ніж, кухонна дошка, каструля для варіння, салатник. Приготування:

Яйця і картоплю відварити до готовності і охолодити. Порізати дрібними кубиками. Гриби порізати кубиками, кілька грибів залишити для прикраси салату. Сир потерти на крупній тертці. Куряче філе порізати смужками і обсмажити на олії до золотистої скоринки. Остудити і порізати кубиками. Сформувати листковий салат: 1 шар – картопля + майонезна сіточка; 2 шар – куряче філе + майонезна сіточка; 3 шар – гриби + майонезна сіточка; 4 шар – яйця (посолити) + майонезна сіточка; 5 шар – сир. Зверху салат прикрасити зеленою цибулею, петрушкою і маринованими грибами і залишити просочитися на 2 години. Салат «Марго» з курячим філе і маринованими грибами готовий!Приємного апетиту!



Категория: Новости