Заливний пиріг з капустою


Опубликованно 04.07.2018 00:30

Заливний пиріг з капустою

Про популярний заливний пиріг з капустою довго розповідати не потрібно. Головне — він смачний, ніжний, апетитний, рум\'яний, не дорогий і дуже швидко готується. Гарячий, прямо з духовки, заливний пиріг з капустою сподобається навіть найвимогливішому гурманові. Приготуйте і переконайтеся самі. Інгредієнти: Для тіста: Сметана 200 г Майонез 3 ст. л. Яйця курячі 3 шт. Борошно 1 склянка Розпушувач 2 ч. л. Сіль ? ч. л. Манна крупа 1 ч. л. Для начинки Білокачанна капуста 600 г Цибуля ріпчаста 2 шт. Цибуля зелена 30 г Морква 200 г Яйце 1 шт. Сіль за смаком за смаком Цукор 1 ст. л. Перець чорний ? ч. л. Рослинна олія 1 ст. л.

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

форма для випічки, сковорода, Приготування:

Крок 1.

Нарізати зелену цибулю, капусту і ріпчасту цибулю соломкою, моркву натерти на крупній тертці. Крок 2.

Розігріти сковороду, додати олію і обсмажити цибулю до золотистого кольору протягом 3 хвилин. Додати капусту і смажити на середньому вогні, постійно помішуючи протягом 5-7 хвилин. Додати моркву і смажити ще 3 хвилини, додати сіль, цукор, зелена цибуля і перемішати. Повільно влити збите куряче яйце, постійно помішуючи. Сковороду прибрати з плити і начинку остудити. Крок 3.

Приготувати тісто. Збити 2 курячих яйця з сіллю до піни, додати сметану, майонез і перемішати, додати борошно, розпушувач і збити до однорідного стану. Крок 4.

На дно форми для випікання насипати манну крупу, потім викласти половину тіста і розрівняти.На тісто викласти рівномірно підготовлену капусту. На капусту викласти другу половину тіста і розрівняти верх майбутнього пирога. Крок 5.

Нагріти духовку до 175°С і випікати пиріг 35 хвилин. Подавати зі сметаною. Приємного апетиту!



Категория: Новости