Тушковані цукіні


Опубликованно 06.07.2018 02:03

Тушковані цукіні

Тушковані цукіні можна приготувати як гарнір або як основне блюдо. Цукіні для приготування потрібні невеликого розміру, і краще всього брати овочі різного сорту, так і смачніше, і яскравіше. Апетитне овочеве блюдо для вашого столу! Інгредієнти: Цукіні 2 штуки Олія оливкова 2 столових ложки Цибуля ріпчаста 1 штука Часник 3-4 зубчики Перець червоний пекучий 1/2 штуки Чебрець сушений смаком Сіль за смаком Перець за смаком Кріп за смаком

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Сковорідка, ніж, лопатка. Приготування: Крок 1: смажимо цибулю.

Цибулю наріжте дуже дрібними кубиками і обсмажте в оливковій олії.

Коли цибуля подзолотится, додайте до нього трохи води. Крок 2: додаємо цукіні.

Цукіні промийте, наріжте тонкими кружечками і додати в сковорідку до цибулі.

Додайте сіль, перець і кмин. Добре перемішайте. Якщо потрібно, додайте ще трохи оливкової олії.

Коли цукіні стануть трохи м\'якше, додайте дрібно нарізаний часник, трохи гарячої води і накрийте все кришкою, залишивши тушкуватися так на 5 хвилин. Крок 3: додаємо перець.

Зніміть сковорідку з цукіні з вогню, додайте нарізаний тонкими кільцями пекучий перець, перемішайте, накрийте кришкою і нехай постоїть 5 хвилин.

Додайте дрібно нарізану свіжу зелень і можна подавати до столу! Крок 4: подаємо тушковані цукіні.

Тушковані цукіні подавайте гарячими, тільки приготованими. Для мене це цілком собі основне блюдо, з хлібом дуже смачно. Але я знаю, що багато хто не розуміють обіду або вечері без м\'яса, тому пропоную до таких кабачків додати смажену або запечену курочку.Приємного апетиту! Поради до рецепту:

– Замість цукіні можна взяти маленькі кабачки, але так як вони ширше, наріжте їх не кружечками, а півкільцями.



Категория: Новости