Полуниця в шоколаді


Опубликованно 07.07.2018 16:15

Полуниця в шоколаді

Полуниця в шоколаді — це красивий і смачний десерт, який дуже просто приготувати в домашніх умовах. Підходить для прикраси вашого свята або вечірки. Так само такі полунички можна додати для краси до інших десертів. Інгредієнти: Полуниця за смаком Шоколад (молочний, білий, гіркий) за смаком Добавки (горіхи, солодка посипання драже)

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Шпажки, каструля з гарячою водою, тарілки, решітка. Приготування: Крок 1: готуємо полуницю.

Полуницю потрібно промити, не видаляючи хвостики, а потім добре витерти насухо, з вологою полуниці шоколад просто може зісковзнути.Якщо використовуєте горішки для прикраси, роздрібніть їх злегка. Крок 2: топимо шоколад.

Підготуйте невелику каструльку з гарячою водою і миску з шоколадом. Топіть шоколад на водяній бані, витримуючи його температуру в районі 50 градусів. Перемішайте розтоплений шоколад, щоб у ньому не траплялися нерасплавившиеся шматочки. Крок 3: покриваємо полуницю шоколадом.

Проколіть полуницю з боку зеленого хвостика шпажкою.

І повільно опустіть ягідку в розплавлений шоколад, щоб він схопився на полуниці.

Посипте ягідку їстівним прикрасою і, давши обсохнути протягом декількох секунд, відкладіть її на решітку.

І точно так само умочіть в шоколад і прикрасьте всі ягоди

Простір для фантазії тут широкий. Використовуйте різні види шоколаду, різні посипання-драже і прикрашайте полуницю так, як вам подобається. Крок 4: подаємо полуницю в шоколаді.

Полуницю в шоколаді подавайте після того, як шоколад остаточно застигне. Це дуже смачний і красивий десерт. Радість і насолода для очей і живота.Приємного апетиту!



Категория: Новости