Суп з плавленим сиром і куркою


Опубликованно 09.07.2018 15:45

Суп з плавленим сиром і куркою

Якщо ви хочете приготувати на обід ніжне, поживне, але в той же час легке блюдо – приготуйте суп з плавленим сиром і куркою. Його смак і незабутній аромат нікого не залишать байдужим. Інгредієнти: Курка 500 грам Плавлений сир 200 грам Картопля 4 шт. Морква 2 шт. Цибуля ріпчаста 2 шт. Вершкове масло 2 ст. л. Лавровий лист 2-3 шт. Зелена цибуля за смаком Кріп за смаком Сіль за смаком Перець за смаком

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

каструля, ніж, кухонна дошка Приготування:

Курку покласти в каструлю з водою і варити до закипання. Зняти шумівкою піну, додати 1 головку ріпчастої цибулі і лавровий лист і варити до готовності курки (приблизно 30 хвилин). Підготувати овочі: картоплю порізати кубиками, моркву натерти на крупній тертці, цибулю порізати кубиками. Розігріти на сковороді вершкове масло і обсмажити на ньому моркву з цибулею. Гасити засмажку 7-8 хвилин. Готову курку, цибулю і лавровий лист вийняти з бульйону, перекласти в бульйон картоплю і варити після закипання 5-7 хвилин. Плавлений сир порізати кубиками, додати бульйон і помішуючи розчинити сир в бульйоні. У киплячий картоплю додати зажарку, відокремлену від кісток курку і сир і тушкувати 10 хвилин. Суп вимкнути, дати йому настоятися, додати зелень.Суп з плавленим сиром і куркою готовий!



Категория: Новости