Чізкейк


Опубликованно 13.07.2018 17:00

Чізкейк

Чізкейк входить в п\'ятірку найпопулярніших десертів у світі. А справжній чізкейк — гордість будь-якого ресторану, в якому не мислять своє меню без цього знаменитого десерту. Приготуємо його і ми з вами... Інгредієнти: Печиво пісочне 120 гр. Цукровий пісок 120 гр. Масло вершкове 60 гр. Вершковий сир 400 гр. Сметана 20% 200 гр. Вершки 20% 150 мл Яйце 2 шт. Кукурудзяний крохмаль 2 ст. ложки Ваніль 1 ч. ложка Сік лимона 1/4 шт.

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

миска, форма для випічки, духовка, блендер, харчова фольга Приготування:

Крок 1.

Розім\'яти печиво до однорідної маси, додати розтоплене вершкове масло і перемішати до однорідного стану. Крок 2.

На дно форми для випікання розмістити кулінарну папір, у форму викласти тісто з печива і масла, розподілити його рівномірно. Крок 3.

Стінки форми змастити маслом і закрити смугою пекарської папери. Крок 4.

В харчову фольгу обернути форму з зовнішнього боку, щоб в форму при випічці не потрапила вода. Крок 5.

Викласти вершковий сир в миску, додати цукровий пісок і все перемішати до однорідного стану. Якщо ви використовуєте міксер, зверніть увагу — перемішувати необхідно на самій низькій швидкості. Крок 6.

У миску з вершковим сиром додати сметану і перемішати, потім додати вершки і знову перемішати. Потім додати курячі яйця і перемішати. Додати 2 столові ложки кукурудзяного крохмалю і ще перемішати, потім додати ванілін, перемішати і додати сік лимона, перемішати. Зверніть увагу, необхідно дотримуватися порядок закладки продуктів в миску. Крок 7.

Отриману масу вилити у форму на пісочне тісто, дати постояти чізкейк 10 хвилин періодично постукуючи форму, щоб з сирної маси вийшов повітря. Крок 8.

У глибокий лист налити воду і поставити в неї форму з підготовленим для запікання чізкейк, вода повинна закрити 1/3 форми з чізкейком Крок 9.

Помістити в розігріту до 160°С духовку і випікати 30 хвилин. Крок 10.

Потім знизити температуру духовки до 140°С і випікати ще 30 хвилин. Крок 11.

Вимкнути духовку і залишити чізкейк в духовці 1 годину. Крок 12.

Вийняти з духовки, дати охолонути і помістити в холодильник на 6-8 годин.Приємного апетиту!



Категория: Новости