Котлети


Опубликованно 04.08.2018 15:06

Котлети

М\'ясні котлети, здавалося б, про цю страву ми всі знаємо, та й що може бути простіше в приготуванні будинку. Для того, щоб котлети виходили завжди ніжними, соковитими і ароматними, ми пропонуємо вам рецепт в якому немає хліба і яєць, вам знадобиться свіжий фарш, моркву і ріпчасту цибулю, трохи манної крупи і молока. І в результаті у вас вийдуть справжні м\'ясні котлети з яскравим смаком, ситні і майже дієтичне... Інгредієнти: Фарш з яловичини 500 гр. Фарш зі свинини 400 гр. Цибуля ріпчаста 1 шт. Молоко 70 мл Манна крупа 1 ст. ложка Часник 3 зубчики Приправа для м\'яса 1 ч. ложка Перець чорний мелений 0,5 ч. ложки Сіль 1 ч. ложка Рослинна олія 3 ст. ложки

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Миска, ніж, сковорода, дошка, лопатка, ложка Приготування:

Крок 1.

Нарізати дрібно цибулю і натерти моркву на дрібній тертці, часник подрібнити. Крок 2.

Розігріти сковороду, додати олію, обсмажити цибулю протягом 1 хвилини на середньому вогні, додати моркву, часник і продовжувати смажити ще 3 хвилини, постійно помішуючи. Обсмажені овочі остудити. Крок 3.

У м\'ясний фарш додати сіль, мелений перець, обсмажені овочі, манну крупу і перемішати до однорідного стану протягом 3-4 хвилин. Додати 70 мл молока і продовжувати перемішувати ще 2 хвилини. Крок 4.

Дати фаршу постояти 10 хвилин і сформувати котлети. Для того щоб фарш не прилипав до рук, руки змочуйте водою, перед тим як формувати котлети. Крок 5.

Розігріти сковороду і обсмажити котлети на великому вогні, по одній хвилині з кожного боку до золотистої скоринки. Крок 6.

Форму для випікання змастити олією і викласти в неї обсмажені котлети. Крок 7.

Розігріти духовку до 180°С і випікати котлети 12 хвилин. Котлети готові.Приємного апетиту!



Категория: Новости