Гуляш з лисичками


Опубликованно 07.08.2018 11:06

Гуляш з лисичками

Гуляш з лисичками , ароматно, смачно і просто чарівно! Свіжі лісові гриби з апетитними шматочками м\'яса в паприці. Тільки уявиш собі і вже хочеться спробувати швидше! Що ж, не откалывайте готування, побалуйте себе відмінним вечерею. Інгредієнти: Телятина або яловичина 500 грам Лисички свіжі 300 грам Паприка солодка 1 столова ложка Цибуля ріпчаста 1 штука Масло рослинне для смаження Борошно пшеничне 1 столова ложка Сметана 1 столова ложка Сіль за смаком Перець за смаком

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Сковорода, ніж, дошка, лопатка, тарілка столова ложка Приготування: Крок 1: готуємо інгредієнти.

Гриби промийте, цибулю очистіть, м\'ясо заздалегідь розморозьте.

Наріжте м\'ясо дуже маленькими шматочками, поперчіть і посоліть. Крок 2: готуємо м\'ясо.

Нагрійте на сковороді трохи олії і обсмажте в ньому телятину, поки м\'ясо не змінить свій колір.

Зніміть м\'ясо з вогню і додайте паприку, добре перемішайте. Додайте в сковорідку склянку окропу і перемішайте, щоб вийшов бульйон.

Перекладіть м\'ясо в каструлю з бульйоном і залийте ще зверху гарячою водою, щоб повністю закрити шматочки телятини.Поставте кип\'ятитися на повільний вогонь. Накрийте кришкою і готуйте 30 хвилин. Крок 3: нарізаємо лисички.

Поки готується м\'ясо, беріться за гриби. Наріжте лисички великими шматочками. Цибулю дрібно покришіть.Якщо лисички невеликого розміру, ви можете залишити їх цілими, так вони навіть красивіше виглядатимуть на тарілці. Крок 4: смажимо лисички.

Обсмажте на сковороді з маслом до м\'якості цибулю, коли він стане скляним, додайте лисички. Смажте разом протягом 5 хвилин, часто помішуючи. Крок 5: додаємо лисички до м\'яса.

Коли м\'ясо стане майже повністю м\'яким, додайте в каструлю смажені з цибулею лисички. Якщо це необхідно, додайте ще воду, солі і перцю. Продовжуйте готувати під кришкою ще протягом 10 хвилин.

У невеликій кількості холодної води розчиніть борошно, а потім змішайте її зі сметаною. Додайте в цю суміш трохи гарячого бульйону, перемішайте і вилийте в гуляш.Готуйте все ще близько 2 хвилин, потім зніміть з вогню і подавайте до столу. Крок 6: подаємо гуляш з лисичками.

Подавати гуляш з лисичками можна з пюре, а можна і з картопляними дерунами. Дуже смачно! Пальчики оближеш.Приємного апетиту!



Категория: Новости