Ліниві вареники


Опубликованно 09.08.2018 02:00

Ліниві вареники

Ліниві вареники, в чому секрет цього популярного і улюбленого багатьма страви? Одні стверджують, що в простоті приготування, інші, доступності інгредієнтів, треті зізнаються, що до лінивих вареників їх привчили з дитинства, а ми впевнені, що справа у смаку, завжди ніжному, вершковому маслі і трохи солодкуватому, з розтопленим маслом, сметаною і ягодами. Напевно це і є головний секрет ледачих вареників. Інгредієнти: Сир 500 гр. Яйце 1 шт. Борошно 160 гр. Ванілін 1 гр. Масло вершкове 20 гр. Сметана 100 гр. Цукор 40 гр. Сіль за смаком за смаком

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Дошка, каструля, ложка, шумівка, миска, плита Приготування:

Крок 1.

Сир протерти через дрібний друшляк. Додати 1 яйце, ванілін, цукор, сіль і 150 гр.борошна, замісити однорідне м\'яке тісто. крок 2.

Дошку припылить борошном, викласти тісто і скачати його у формі ковбаски діаметром 3-4 див. Крок 3.

Кожну ковбаску" розрізати на невеликі шматочки по 1,5 см. Кожен шматочок злегка притиснути виделкою з двох сторін, вареники приймуть форму і малюнок, що залишився від вилки. Крок 4.

2 літра води довести до кипіння, додати сіль за смаком і покласти половину приготовлених для варіння вареників, перемішати. Як тільки вода з варениками закипить і всі вареники спливуть на поверхню, значить вони готові. Їх необхідно відразу дістати з води. Крок 5.

Викласти готові вареники в тарілку, додати зверху невеликі шматочки вершкового масла, свіжі ягоди або джем, за бажанням. До вареників подати сметану.Приємного апетиту!



Категория: Новости